Nemzetközi foci

Meccs előtt kérte meg a focista a csinos játékvezető kezét – VIDEÓ

Nem mindennapi közjátékkal kezdődött a bajnoki mérkőzés.

A 26 éves Ľubomír Vajdečka a közép-szlovákiai V. ligában játszó Nižná csapatának futballistája. Az elmúlt hétvégén csapata a Chlebnice gárdáját fogadta, a játékvezető egyik asszisztense pedig a focista barátnője volt – írja a szlovák Paraméter.sk.

Ľubo a mérkőzés kezdete előtt néhány perccel, amikor már a pályán voltak, egyszer csak letérdelt kedvese elé, és a közönség, valamint csapattársai előtt megkérte a kezét.

A 20 éves Petra Lepáčková elsírta magát, örömében pedig még azt is elfelejtette kimondani, amire Ľubo a legjobban várt. Az igent!

– Sokként ért a lánykérés, egyáltalán nem sejtettem. Az egész hétvégét együtt töltöttük, és semmi jelét nem adta, hogy ez következik – mondta a lány örömében a Nový Čas-nak.

A lány először a kezével a szájához kapott, majd csak egy helyeslő “mhm”-t tudott válaszolni. A srác persze számított arra, hogy a meglepetés bármit kihozhat az emberből. “Egy perc után vettem észre, hogy nem is mondta ki az igent, csak “mhm”-t, majd elsírta magát. Ilyesmi miatt be is készítetten a papírzsebkendőt” – mesélte.

“Álmaim nője, mivel szereti a focit és még megiszik velem egy sört is utána. Ilyet biztosan nem találok” – mondta. Csapata végül 3:1-re meg is nyerte a meccset.

Olvasói sztorik