Nemzetközi foci

Ollózós góllal nyert a Barcelona a Granada ellen – VIDEÓ

Rafinha döntött.

Mivel a Barcelona legtöbb riválisa győzött a La Liga 10. fordulójában, a katalánoknak is muszáj volt tartaniuk a lépést. A Real Madrid és az Atlético Madrid ugyanis meglépett, a Villarreal még vasárnap játszik, míg a Sevilla egy pontot gyűjtött.

Az ellenfél ideálisnak is tűnt ehhez, a Granada ugyanis kilenc meccsen gyűjtött három ponttal a liga utolsó helyén szerénykedett. A kapuban ter Stegen állt, de a lyukas védelem ellenére a felállásra nem lehetett panasz: az MSN mellett Rakitic, Sergi Roberto, Umtiti, Digne, Mascherano, Denis Suárez és Rafinha is rendelkezésre állt, Busquets és André Gomes a kispadon ült.

A győztes gólt végül Rafinha szerezte: a brazil egy végletekig kijátszott akció végén, egy kapufát követően közelről, ollózó mozdulattal juttatta a labdát a gólvonalon túlra.

https://www.youtube.com/watch?v=Ww2S8E6Zwow

Mivel több gól már nem esett, a Barcelona nyert ugyan, de némi meglepetésre mindössze egyetlen góllal kerekedett felül Lucas Alcaraz csapatán. A vendégeknél a 77. percben pályára lépett a katalánok kölcsönjátékosa, Sergi Samper is.

FC Barcelona – Granada CF 1-0 (0-0)

Gólszerző: Rafinha (48.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik