Nemzetközi foci

Smalling, Rojo és Blind bajban, Rüdiger érkezhet a Unitedhez

35 millió fontot kóstálhat a német.

Ott lebeg a fejsze három Manchester United-védő feje fölött. José Mourinho ugyanis egyáltalán nem elégedett az eddigi teljesítményükkel és a télen könnyen lehet, hogy erősítés után néz.

Az érintettek: Chris Smalling, Marcos Rojo és Daley Blind. A United a top10 csapatai közül a negyedik legtöbb gólt kapta, eddig összesen 12-t, amiből 4 a Chelsea elleni megalázó vereség alkalmával csúszott be. Smalling és Blind pocsékul játszott azon a találkozón, előbbi például 30 másodperc alatt gólt ajándékozott Pedrónak.

Biztosabb a helye az éppen sérült Eric Bailly-nak, aki a nyáron érkezett a Villarrealtól és eddig meggyőző teljesítményt nyújtott.

Mourinho viszont szeretne egy eredetileg is jobbhátvédként játszó labdarúgót, hiszen Antonio Valencia valójában jobbszélső. Rojo és Darmian szinte biztosan távozni fog a téli időszakban, Shaw sorsa még bizonytalan.

Az egyik erősítés Antonio Rüdiger lehet. A Roma bekkje jobbhátvédként és középhátvédként is képes játszani és már felépült sérüléséből, amely miatt ki kellett hagynia a nyári Európa-bajnokságot. A 23 éves németért 35 millió fontot kérne a Roma, de a Chelsea is érdkelődik iránta.

Olvasói sztorik