Nemzetközi foci

Draxler elhagyja a Wolfsburgot, Angliában vagy Olaszországban köt ki

A játékos ügynöke megerősítette a távozási szándékot.

Szép szezont zárt 2014-15-ben a VfL Wolfsburg csapata, amely 2015 telétől a soraiban tudhatta Andre Schürrlét, a nyártól pedig Julian Draxlert is. A remek kilátások azonban valódi eredményekké sohasem manifesztálódtak és ez még annak ellenére is igaz, hogy a csapat végül a BL negyeddöntőjéig jutott.

Nem véletlen, hogy 2016 nyarán Schürrle már távozott is, a 2016-17-es szezon végén pedig szinte biztos, hogy Draxler is lelép a Bundesligában jelenleg csak 16. gárdától.

Erről egyébként maga a játékos ügynöke beszélt. Fabio Parisi a Tuttosportnak az alábbiakat mondta:

– Biztosan elhagyja a Wolfsburgot a szezon végén. Szívesen csatlakozna a Juventushoz, remek trequartista lenne Allegri számára. Megismétlem: távozni fog, de hogy a torinóiak érdeklődnek-e, az más kérdés. Azt hiszem, még mindig sok pénzt költhetnek, mivel a bevételeik közel vannak az európai csúcshoz. A Pogbáért kapott pénz a következő években még látszani fog a mérlegükön – fogalmazott Parisi.

Draxler iránt a hírek szerint még az Arsenal érdeklődik, de nem lehet kizárni a PSG-t sem, nem beszélve a Liverpoolról, amely egész nyáron üldözte a német játékost.

Draxler a mostani évadban hat meccsen egyetlen gólt vagy gólpasszt sem jegyzett.

Olvasói sztorik