Nemzetközi foci

Összeverekedtek a londoni derbin, hét embert letartóztattak – VIDEÓ

Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea szerda este elbúcsúzott a Liga Kupa küzdelmeitől, miután 2-1-es vereséget szenvedett a West Ham vendégeként.
A mérkőzés után a két csapat szurkolói egymásnak feszültek, a stadionon belül elszabadult a pokol, székek repkedtek, s a biztonságiaknak és a rohamrendőröknek kellett megfékezniük a drukkereket. Hét férfit le is tartóztattak, s mindegy 30 szurkoló ellen indítottak eljárást.

Az incidens során többen is megsérültek, a képek tanúbizonysága szerint egy férfi fejbőrét érmével sértették fel, ám könnyen lehet, hogy ő még olcsón megúszta az esetet.

A rendőrség szóvivője szerint a többség békésen távozott a stadionból, azonban néhányan egyértelműen azzal a céllal látogattak ki a meccsre, hogy erőszakos cselekedetekben vegyenek részt. A West Ham vezetősége közleményben jelezte, hogy teljes mértékben elhatárolódik az ilyesfajta cselekményektől. A bírósági eljárás során pedig kezdeményezni fogják, hogy az elítéltek ne vehessenek részt többet labdarúgó mérkőzéseken.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik