Nemzetközi foci

Hetet vágott idegenben a Real Madrid a Spanyol Kupában – VIDEÓ

A tartalékos királyi gárda nem kegyelmezett a Leonesának; Nacho pazar mozdulattal szerzett gólt.

A Spanyol Kupa legjobb 32 csapata között a Real Madrid a Cultural Leonesához látogatott szerda este a párharc odavágóján. A királyiaktól rengeteg alapember hiányzott, Zinedine Zidane vezetőedző a Casilla- Carvajal, Pepe, Nacho, Danilo – Isco, Kroos, James – Lucas, Morata, Asensio kezdőcsapatot küldte a pályára.

Már az első percektől magához ragadta a kezdeményezést a Real Madrid, ennek pedig hamar, már a hatodik percben meglett az eredménye. Kroos csavart középre egy jobb oldali szabadrúgást, középen pedig Zuiverloonról pattant a hálóba a labda, így egy öngóllal szerzett vezetést a Real. Ezután is a királyi gárda maradt óriási fölényben, a 33. percben pedig a 20 éves támadó, Marco Asensio is pontosan tüzelt a bal alsó sarokba, ezzel megduplázta az előnyt.

Fél perc sem telt el a második félidőből, amikor a vendégek ismét eredményesek voltak, ezúttal Morata révén. Nagy kedvvel játszott a királyi gárda, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ezután sem álltak le, hét perccel később Asensio, majd pedig az 56. percben ismét Álvaro Morata volt eredményes. Ezzel azonban nem volt vége az örömjátéknak, a 68. percben a középhátvéd Nacho parádés mozdulattal hatalmas gólt akasztott tizenöt méterről. A hajrában a hazaiak megszerezték Benja révén a becsületgólt, de nem a Leonesa játékosa, hanem a Real fiatalja, Mariano Diaz alakította ki a végeredményt. A Real a 7-1-es győzelmével eldöntötte a továbbjutás sorsát, habár egy visszavágó még vár a két csapatra.

Olvasói sztorik