Nemzetközi foci

Schweinsteigert követelik az MU-kezdőbe

Honfitársai szerint a világbajnok hiányzik a középpályáról.

Sebastian Schweinsteiger március óta nem lépett pályára a Manchester United színeiben, Jose Mourinho pedig leszögezte: az új szezonban nem számol a világbajnokkal, aki így csak a tartalékokkal készülhet. A vörös ördögök egyre gyengébb formát mutatnak a Premier League-ben, legutóbb a Chelsea-től szenvedtek négygólos vereséget.

Manuel Neuer úgy véli, a manchesterieknek jelen pillanatban pont Schweinsteiger szolgálataira lenne szüksége a középpályán.

– Csak remélni tudom, hogy Bastian hamarosan lehetőséget kap az Old Traffordon. Mindannyian tudjuk, hogy még mindig a világ egyik legjobb középpályása – nyilatkozta a kapus.

Nem Neuer az egyetlen német játékos, aki visszaköveteli őt a manchesteri kezdőbe. Lukas Podolski hétvégén Twitter csatornáján az alábbi üzenetet osztotta meg háromgólos Chelsea-előnynél: „Schweinsteigert, kérlek!”

Schweinsteiger vélhetően nem mondott le teljesen arról, hogy a Mourinho-éra alatt még számolnak vele a manchesteriek, Instagram oldalának beszámolója szerint odahaza felesége, a teniszcsillag Ana Ivanovic oldalán tartja magát formában.

Done for today

Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) által közzétett fénykép, 2016. Okt 13., 07:10 PDT


Morning yoga flow!! #Yoga #Fitness #Zen #AnaHealthyLiving

Ana Ivanovic (@anaivanovic) által közzétett fénykép, 2016. Okt 13., 02:00 PDT

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik