Nemzetközi foci

Ronaldónak nem megy a göllővés, és dühöng, ha másnak sikerül – VIDEÓ

A portugál klasszis egyre frusztráltabb, és emiatt csapattársa góljára is furcsán reagált.

Cristiano Ronaldo hétről hétre egyre frusztráltabbnak tűnik. Bár a Real Madrid győzni tudott hétvégi bajnokiján, a portugál klasszis ismét nem tudott betalálni, ez pedig furcsa reakciókat szült nála a győztes gól pillanatában.

Korábban is felfedezhető volt, hogy Gareth Bale vagy éppen Karim Benzema találatánál a portugál klasszis ingerülten reagál, amennyiben csapattársai úgy eredményesek, hogy közben ő is jó helyzetben kaphatná a labdát. A hétvégi, Bilbao elleni találkozón Álvaro Morata a 83. percben szerezte meg a győztes gólt a Real Madrid számára, ám Cristiano Ronaldo – ünneplő csapattársaival ellentétben – dühöngeni kezdett. Amint a labda áthaladt a gólvonalon, előbb felemelte karját, mintha szabálytalanságot vagy leshelyzetet akarna jelezni a játékvezető számára, majd amikor észrevette, hogy a partjelző nem intett és a találat érvényes, dühösen csapott a combjára.

https://www.youtube.com/watch?v=g3vSAAuXtR4

Cristiano Ronaldo feszültségének egyik oka lehet a szerződése körüli problémák, illetve az a tény, hogy olyan negatív szériába került az elmúlt hetekben, amilyenre még nem volt példa a Real Madridban töltött karrierje alatt. A támadó ugyanis immár négy mérkőzés óta gólképtelen hazai pályán, a Santiago Bernabéu stadionban. Görcsös játékát tökéletesen jellemzi, hogy a hosszabbítás utolsó perceiben, még ordító ziccerben sem volt képes betalálni a kapuba, miközben csapattársához is passzolhatott volna – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik