Nemzetközi foci

Ilyen sem volt még: Ronaldo képtelen gólt lőni

A portugál klasszis kihagyott egy nagy ziccert és negatív rekordot döntött.

A Real Madrid 2-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol bajnokság kilencedik fordulójában, ezzel a tabella élére állt, de mivel a fővárosiak egyik találatát sem Cristiano Ronaldo szerezte, megdöntötte saját negatív rekordját: ez volt sorozatban a negyedik hazai meccse, amikor gól nélkül maradt, ilyen még nem történt vele Madridban.

Az első hat bajnoki mérkőzésén csak kétszer volt eredményes, ez is negatív rekord. Két éve a bajnokság ezen szakaszában már 13 találatnál járt.

https://www.youtube.com/watch?v=g3vSAAuXtR4

Az Athletic Bilbao elleni meccs közvetítése során látszott, hogy Álvaro Morata győztes góljánál Ronaldo – ünneplő csapattársaival ellentétben – dühöngeni kezdett. Amint a labda áthaladt a gólvonalon, előbb felemelte karját, mintha szabálytalanságot vagy leshelyzetet akarna jelezni a játékvezető számára, majd amikor észrevette, hogy a partjelző nem intett és a találat érvényes, dühösen csapott a combjára.

Görcsös játékát tökéletesen jellemzi, hogy a hosszabbítás utolsó perceiben, még ordító ziccerben sem volt képes betalálni a kapuba. De csapattársához is passzolhatott volna – írja a Blikk.

https://www.youtube.com/watch?v=KmfRSldhe94

Olvasói sztorik