Nemzetközi foci

Az utolsó utáni pillanatban harcolta ki a győzelmet a Barcelona – VIDEÓ

A Valencia hazai pályán 0-1-ről fordított a katalánok ellen, de Messi a 94. percben büntetőből nem kegyelmezett.

Az Espanyol-Eibar összecsapás nyitotta szombat délután a spanyol bajnokság kilencedik fordulóját. A mérkőzés elég fordulatosra sikerült, két ellentétes félidőt láthattak a nézők.

Az első játékrészben leiskolázta a hazaiakat az Eibar, amely háromgólos előnnyel mehetett szünetre. A vendégeknél Enrich és Kike is eredményes volt, valamint a hazai középpályás, Diego Reyes is besegített egy öngóllal, így 0-3 állt az eredményjelzőn 45 percnyi játék után.

A félidőben a hazaiak vezetőedzője, Quique Sánchez Flores nagy fejmosást tarthatott az öltözőben, ugyanis egy teljesen másik Espanyol futott ki a folytatásra. A hazaiaknak sikerült is újra nyílttá tenni a meccset, miután a csereként beálló Hernán Pérez a 64. percben volt eredményes, majd kilenc perccel később Pablo Piatti is betalált. A csattanó pedig a végére maradt, hiába került emberhátrányba az Espanyol a 84. percben Caicedo kiállítása révén, a 92. percben jött Leo Baptistao, és kiegyenlített. Drámai mérkőzésen tehát a barcelonai alakulat nagy küzdésről tett tanubizonyságot, és így 3-3-ra hozta vissza a meccset.

A szerdai BL-rangadón a Manchester City-t 4-0-ra legyőző Barcelona a sok sérültje ellenére a támadósorban az MSN trióval rohamozott a Mestalla Stadionban, a Valencia otthonában. A találkozó jól indult a katalánok számára, Messi már a 22. percben vezetést szerzett. A második játékrész elején aztán elkapta a fonalat a Valencia, és El Haddadi, illetve Rodrigo góljával négy perc alatt fordítani tudott. Sokáig azonban nem örülhettek a denevérek: a 62. percben Suárez egyenlített, majd az uruguayi csatár a 93. percben kiharcolt egy büntetőt, amelyet Lionel Messi értékesített, így a Barcelona 3-2-re nyert.

https://www.youtube.com/watch?v=k8Da6ilAvEQ

LaLiga, 9. forduló

Szombat

Espanyol – Eibar 3-3 (0-3)

Valencia – Barcelona 2-3 (0-1)

Real Sociedad – Alavés 3-0 (1-0)

Granada – Sporting Gijón 0-0

Vasárnap:

12.00 Celta Vigo – Deportivo

16.15 Sevilla – Atlético Madrid

18.30 Málaga – Leganés

18.30 Villarreal – Las Palmas

20.45 Real Madrid – Athletic Bilbao

Pénteken játszották:

Osasuna – Betis 1-2 (0-1)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik