Nemzetközi foci

A Juventus 90 millió euróra mondott nemet

Paulo Dybala a napokban hosszabb interjút adott egy francia lapnak, melyben beszélt a Palermonál eltöltött időszakról, a Juventoshoz való szerződéséről, s arról is, hogy a Barcelona is szívesen látta volna soraiban.

– Amikor Olaszországba érkeztem, alkalmazkodnom kellett egy teljesen más stílushoz, mint amihez korábban hozzá voltam szokva. Palermo egy tökéletes hely volt arra, hogy megismerjem az olasz és az európai futball világát. Most már a Juventusnál vagyok, s ez a csapat egyszerűen hihetetlen. A sikerünk titka, hogy tapasztalt játékosaink vannak, mint Buffon, Chiellini és Bonucci, de vannak más sztárjaink is – mondta Dybala, aki arról is mesélt, hogyan választotta ki mezszámát.

– Pirlo éppen elhagyta a csapatot, amikor a Juvéhoz szerződtem. Eldöntöttem, hogy az ő számát, a 21-est választom. Korábban mindig kilencesben futballoztam, de az már Moratáé volt. Úgy vélem, jól döntöttem, szerencsét hozott, így meg is tartom – folytatta.
– A Juventus elutasított egy 90 millió eurós ajánlatot, amelyet a Barcelona tett értem és ezért köszönettel tartozom, mert ez azt jelenti, hisznek bennem. Elég bonyolult ilyesfajta ajánlatokra nemet mondani. Örülök, hogy maradtam, mert a világ legjobb klubjában játszom. Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, de az is nagy vágyam, hogy Argentínával világbajnok legyek – zárta le mondandóját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik