Nemzetközi foci

Szörnyű baleset! Redknapp az aszfalton húzta feleségét az autójával

A Tottenham korábbi vezetőedzője súlyos sérüléseket okozott társának.

Az angol Telegraph információi szerint a Tottenham, QPR és a Southampton korábbi vezetőedzőjének, Harry Redknappnek a feleségét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, miután férje véletlenül maga után rántotta autójával.

A 69 éves szakember egy helyi bevásárlóutcánál szerette volna kitenni feleségét, viszont nem vette észre, hogy a nő lába kabátja beakadt az ajtóba. Redknapp ezután elindult az autóval, ami így magával rántotta a nőt is, aki hangosan kiabált a fájdalomtól, és erősen vérzett a borzalmas baleset után.

A lap által idézett szemtanú elmondása szerint sok vér volt az aszfalton, Redknapp pedig teljesen ki volt kelve magából. Egy másik tanú pedig így emlékezett vissza a látottakra: – az edző lehúzódott, hogy a felesége ki tudjon szállni, de hamarabb elindult, minthogy ez teljesen megtörtént volna, a nő pedig elesett. Felesége kiáltásait hallva azonnal a fékre taposott, de addigra az asszony lába már súlyosan megsérült – idézi a Telegraph a közelben tartózkodó személyt.

Redknapp a mentők kiérkezéséig igyekezett saját kezűleg ellátni a felesége sérüléseit, és látszott rajta, hogy sokkolta az eset. Amikor megérkezett a segítség, ő is a feleségével tartott a kórházba. A párhoz közel álló források szerint még aznap átesett egy műtéten az asszony, és már jobban van, ám egyelőre még a kórházban lábadozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik