Nemzetközi foci

„Korhut nem is úgy néz ki, mint egy focista, de…”

Csendes és nyugodt srácként ismerték meg a magyar játékost Izraelben, akit társai hamar befogadtak.

Hosszabb cikketszentelt az Israel Hayom Korhut Mihály bemutatásának. Az írásból kiderül, hogy a klubnál barátkoznak a „Mishi” becenév kiejtésével, de ma már mindenki így hívja őt.

Csendes, nyugodt és visszafogott srácként mutatják be a Debrecenből érkező magyar ballábas játékost, aki néhány hete az Inter elleni Európa-liga mérkőzésen remekelt.

A beszámoló szerint a klub szakvezetője nagy dilemmában volt, kit játszasson a balszélen a milánói összecsapáson. Végül annak ellenére esett a magyar játékosra a választása, hogy csupán néhány hete tartózkodott a klubnál. A beszámoló szerint a szakvezető és Korhut négyszemközt egyeztetett a találkozó előtt, a védő pedig annyit mondott: „Igen, tudom vállalni a játékot.”

A lap szerint Korhut gyorsan akklimatizálódott Izraelben, társai hamar befogadták.

– Csendes srác, nincs nagy egója, mindenkivel kedves és sokat mosolyog – nyilatkozta az egyik játékos. Nem is néz ki focistának, de amint pályára lép, máris meglátod benne a labdarúgót.

Azt írják honfitársunkról, jól kezeli a labdát, védelemben komoly feladat hárul rá, de szerencsére nagyon jól érti a játékot. Korhut Mihály csütörtök este újfent bizonyíthat a nemzetközi porodon. Csapatával este 19 órától fogadják hazai környezetben a Sparta Praha labdarúgóit.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik