Nemzetközi foci

Betámadták a kommentelők a vallást gyalázó Ronaldót – FOTÓ

Nagy hibát követett el a Real Madrid focistája, szóvá is tették ezt neki a szurkolók.

Azok a szurkolók, akik gyakran böngészik a portugál világsztár, Cristiano Ronaldo közösségi oldalait, már megszokhatták, hogy a focista gyakran posztol reggelenként egy képet “jó reggelt” üzenettel megspékelve.

A csürtörtök reggeli poszt sem maradt el a Real Madrid támadójától, ám ezúttal nem túl szerencsés fotó látott napvilágot róla. A háromszoros aranylabdás ugyanis egy Buddha-szobor mellett pózol, mindezt azonban úgy, hogy a jobb lábát a szobrot körülvevő szegélyre helyezi –írja a 101greatgoals.com.

Természetesen a kommentelőknek sem kellett több, egyből kapott hideget-meleget CR. Néhány reakció a Facebookról:

“Ez tiszteletlen! Hogyan tehette Buddhára a lábát? Nem vártam ezt a hülyeséget Ronaldótól! Egy nagy rajongót így most elveszítettél!”

“Ez most rosszul esik a buddhistáknak! Tisztelned kellene más vallásokat! Nem így viselkedik egy igazi úriember, undorító vagy!”
“A rajongód vagyok. Viszont tisztelned kellene a mi Buddhánkat, akárcsak a kereszténységet, az iszlámot, vagy a hindukat. Nagyon sok ilyen vallású ember szeret téged. Híres vagy, elnézést kell kérned. Kérlek ne csináld ezt, ez a kép összetöri a szívünket (nekünk, buddhistáknak).”
Olvasói sztorik