Miközben gólt ünnepeltek, életet mentett a bíró – VIDEÓ

Csakis Tobias Fritsch játékvezető lélekjelenlétén múlt, hogy Daniel Endresnek nem lett komolyabb baja a német Regionalligában játszott KSV Hessen – Kickers Offenbach mérkőzésen. A hazaiak támadója a 91. percben olyan erővel lőtte nyakon a kapust, hogy az eszméletlenül rogyott földre. A kipattanó labdából a Hessen megszerezte a győztes találatot, s a játékosok ünneplésbe kezdtek. A játékvezető azonban a mozdulatlanul fekvő kapushoz rohant, s szakszerű ellátásban részesítette, így megmentette az életét. Múlt héten is történt egy hasonló eset, az Elefántcsontpart-Mali világbajnoki selejtezőmérkőzésen Serge Aurier mentette meg Moussa Doumbia életét azzal, hogy megakadályozta, hogy az eszméletét vesztő játékos lenyelje nyelvét.

Csakis Tobias Fritsch játékvezető lélekjelenlétén múlt, hogy Daniel Endresnek nem lett komolyabb baja a német Regionalligában játszott KSV Hessen – Kickers Offenbach mérkőzésen. A hazaiak támadója a 91. percben olyan erővel lőtte nyakon a kapust, hogy az eszméletlenül rogyott földre. A kipattanó labdából a Hessen megszerezte a győztes találatot, s a játékosok ünneplésbe kezdtek. A játékvezető azonban a mozdulatlanul fekvő kapushoz rohant, s szakszerű ellátásban részesítette, így megmentette az életét.

Múlt héten is történt egy hasonló eset, az Elefántcsontpart-Mali világbajnoki selejtezőmérkőzésen Serge Aurier mentette meg Moussa Doumbia életét azzal, hogy megakadályozta, hogy az eszméletét vesztő játékos lenyelje nyelvét.