Nemzetközi foci

„Vedd le a karszalagot, te bohóc” – Icardinak annyi?

Az Inter szurkolói végérvényesen megharagudtak a gárda csapatkapitányára.

Bár remek formában kezdte a bajnoki szezont, a napokban pedig szerződést is hosszabbított a klubbal az Inter argentin sztárja és csapatkapitánya, Mauro Icardi, a legbefolyásosabb szurkolói csoport tagjai véget vetnének a 23 éves játékos interes pályafutásának. Annak ellenére, hogy végül maradt a csapatnál, az ultrák már a gólerős támadó nyári szappanoperáját és ellentmondásos nyilatkozatait sem nézték jó szemmel, az Icardi frissen megjelenő életrajzi könyvében leírtak pedig a jelek szerint az utolsó cseppet jelentették abban a bizonyos pohárban.

A könyvben a csatár nem éppen a legelismerésreméltóbban szól a csapat legnagyobb szurkolói csoportjáról, a Curva Nordról, így az ultracsoport a mű megjelenése után nem sokkal a következő nyilatkozatot adták ki:

– Icardi, ha rajtunk múlik, neked véged a csapatnál. Miért írsz ilyeneket? A könyved egyszerre szörnyű és röhejes, telis-tele hazugságokkal rólunk és sok minden másról is. Mi csak küzdést és őszinteséget várunk a játékosoktól és a klubtól, te pedig úgy festesz les minket mint agresszív, fenyegető figurákat, akik ki tudja miket követelnek – valami nincs rendben a fejedben. Szánalmas ilyeneket olvasni. Nincs több kifogás számodra: eddig egy fiatal, kissé bolond és őrült személynek tartottunk, aki ennek ellenére a szíve mélyén jó gyerek, de ennek most vége. Egy ilyen egyén nem érdemli meg a csapatkapitányi karszalagot. Neked annyi, és követeljük: VEDD LE A KARSZALAGOT TE BOHÓC!

Olvasói sztorik