Nemzetközi foci

Nagy Ádám remekelt, a 97. percben bukott pontokat a Bologna

Az Inter hiába vezetett, a Cagliari játékosai is legyőzték a milánóiakat.

A Serie A nyolcadik fordulójában az Inter vasárnap hazai pályán lépett pályára, ellenfelük a Cagliari volt. A milánóiak Joao Mario 56. percben lőtt góljával szerezték meg a vezetést. A portugál Eb-győztes játékos nyáron érkezett a Sportingtól Milánóba, ez volt az első találata Inter-mezben. A hazaiak sokáig nem örülhettek, hiszen a vendégek részéről hamar érkezett is a válasz. Melchiorri a 71. percben egalizált, majd Handanovic öngóljával a hajrában a győzelmet is kiharcolták.

A Lazio ellenfele a Nagy Ádámmal felálló Bologna volt délután. A vendégek a lenti góllal szerezték meg a vezetést már a tizedik percben, ám a Lazio Immobile révén a 97. (!) percben büntetőből egalizált. Nagy végigjátszotta a találkozót, csapata egyik legjobbja volt, hiszen a mértékadó WhoScored osztályzatai alapján 7,1-es osztályzattal zárt. A magyar középpályás a második legtöbb (5) szerelést hajtott végre az egész mezőnyben, míg csapatából ő passzolt a legtöbbet (35).

A Sassuolo – Crotone találkozó 2-1-es hazai sikerrel ért véget, pedig Falcinelli második percben szerzett találatával még a vendégek vezettek:

A Genoa – Empoli találkozón nem született gól, a hazaiak tíz emberrel harcoltak ki döntetlent, Lazovics már a 34. percben pirosat kapott.

Serie A, 8. forduló

Vasárnap

Fiorentina – Atalanta 0-0 (0-0)

Genoa – Empoli 0-0 (0-0)

Inter – Cagliari 1-2 (0-0)

Lazio – Bolonga 1-1 (0-1)

Sassuolo – Crotone 2-1 (0-1)

Chievo – AC Milan 1-3 (0-1)

Szombaton játszották:

SSC Napoli – AS Roma 1-3 (0-1)

Delfino Pescara – UC Sampdoria 1-1 (1-1)

Juventus – Udinese 2-1 (1-1)

Hétfőn játsszák:

Palermo – Torino

Olvasói sztorik