Nemzetközi foci

Mourinho rosszul használja Pogbát?

A világ legdrágább játékos panaszkodott egy sort.

Paul Pogba nyáron a világ legdrágább futballistájává vált, amikor a Manchester United 105 millió euróért visszavette a játékjogát a Juventustól. A rekordigazolástól mindenki parádét várt, a francia viszont kifejezetten rosszul kezdte az idény: láthatóan nem találta a helyét a United középpályáján, a szaklapok értékelései szerint több mérkőzésen is a mezőny legrosszabb játékosai közt volt. Az utolsó két bajnokiján úgy tűnt, kezd magára találni, a Leicester kiütésekor gólt is szerzett, ennek ellenére egy napokban adott interjúja arra enged következtetni, nincs minden rendben vele:

– Máshogy kell játszanom, mint ahogy megszoktam korábban. Mélyről indulok, és a fő feladatom a labdák visszaszerzése, majd a támadás elindítása. Próbálok hozzászokni ehhez, próbálom betartani az instrukciókat, amiket Mourinhótól kapok, de én szívem szerint mennék előre. Úgy érzem, abban jobb vagyok, mint ebben a szerepkörben, ami kicsit ahhoz hasonlít, mint amit Andrea Pirlo játszott a Juventusban – olvashatók Pogba szavai a Manchester Evening News hasábjain.

José Mourinho nem feltétlen tartozik azon menedzserek körébe, akik szeretik, ha a játékosok ilyesfélét nyilatkoznak, így kíváncsian várjuk az ügy folytatását.

Olvasói sztorik