Nemzetközi foci

A Barca sima négyessel küldte haza a Deport – VIDEÓ

Rafinha duplázott, Messi a padról beállva lőtt gólt.

Lionel Messivel a kispadon kezdte a Barcelona a Deportivo elleni hazai mérkőzését a spanyol bajnokság nyolcadik fordulójában. Luis Suárez és Neymar mellé ezúttal az egyre jobb formába lendülő Arda Turan került a támadósorba.

A gólgyártást azonban az Iniesta helyét elfoglaló Rafinha kezdte, a 21. percben kissé kiszorított helyzetből lőtte ki a kapu jobb alsó sarkát Suárez passzából. Tizenöt perccel később szintén a brazil középpályás volt eredményes, egy kapusról kipattanó labdát kotort közelről a hálóba. Az első játékrész végeredményét azonban nem ő, hanem Suárez állította be, az uruguayihoz gyönyörűen váltotta gólra a ziccert a tizenhatoson belül, ezzel 3-0 állt félidőben az eredményjelzőn.

A szünet után már nem futott ki a gyepre Suárez, Paco vette át a helyét. Az argentin világklasszist, Lionel Messit az 55. percben küldte pályára Luis Enrique, ezt pedig elég hamar meg is hálálta a támadó. Messi az 58. percben varrta a léc alá a labdát a tíz méterről. Ezzel a találattal alakította ki az ötszörös aranylabdát a végeredményt is, Barcelona-Deportivo 4-0.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik