Nemzetközi foci

Tuti? Már fogadni sem lehet Conte kirúgására

Egyes fogadóirodák annyira biztosra veszik Antonio Conte menesztését a Chelsea éléről, hogy már nem is lehet pénzt tenni rá.

A Betway és a Paddy Power szakértői is úgy vélik, hogy a szezon előtt kinevezett olasz tréner lesz a következő a Premier League-ben, akinek felmondanak. A Sky Bet egyelőre nem függesztette fel a fogadást az olasz válogatott korábbi szövetségi kapitányának londoni menesztésére, de meglehetősen alacsony szorzóval kínálja.

Conte azonban pénteken azt nyilatkozta, hogy kiváló kapcsolatot ápol játékosaival és a klub vezetőivel is.
– Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy feledtetni tudjuk a múltat. Nehéz ebben a szituációban mit mondani, elsősorban a csapatra fókuszálok és arra, hogy minél jobb produkciót nyújtsunk – mondta Conte.
Az olasz mester azt is elárulta, hogy John Terry bokasérülése már a múlté, így hárommeccses kihagyás után újra rendelkezésére áll. – A hét közepe óta ismét velünk készül, felépült. Ma még nem hirdetem ki a kezdő tizenegyet, megpróbálom a legjobb döntést meghozni – tette hozzá.
A Chelsea szombaton a címvédő Leicester City ellen lép pályára. Amennyiben a londoniak győznek, Conte jó eséllyel megtarthatja pozícióját. Ellenkező esetben viszont lehet, hogy a bukmékereknek lesz igazuk.

Olvasói sztorik