Nemzetközi foci

Tizenhat évesen már négy válogatott meccs! Hát persze, hogy kell a Realnak

A luxemburgi játékos már a francia élvonalban is bemutatkozott, a madridiak mellett a fél világ akarja.

A 2000-ben született Vincent Thill több európai topcsapat figyelmét is felkeltette már az utóbbi időkben a focista ügynöke szerint. A mindösszesen még csak 16 éves játékos már négyszer is magára húzhatta Luxemburg felnőtt válogatottjának a mezét, a Norvégia elleni felkészülési találkozón pedig már gólt is szerzett.

Thill szeptemberben debütált a francia első osztályban a Metz együttesében, és a hírek szerint a Bayern München és a Real Madrid érdeklődik a legintenzívebben iránta, utóbbi közeledését a menedzsere, Didier Philippe is megerősítette a FootMercatónak.

– Igen, igaz a hír, Thill egyértelműen a Real Madrid kiszemeltjei közé tartozik. A játékos aktája már Zinedine Zidane vezetőedző asztalán hever. A müncheniek és a madridiak mellett azonban elég sok kérő akad még, hiszen nem mindennapi eset az, amikor egy 16 éves játékos bemutatkozik a francia élvonalban. Vincent rendkívüli tehetség, varázslatos bal lába van, elképesztő megoldásokra képes akár kis területen is – méltatta a játékost az ügynök.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik