Nemzetközi foci

Szívproblémákkal kezelik a 130-szoros válogatott csatárt

Gera Zoltán korábbi társa, Clint Dempsey két hónapja nem lépett pályára.

Szívproblémákkal kezelik Gera Zoltán egykori csapattársát, az amerikai válogatott Clint Dempsey-t. A 33 éves, 130-szoros válogatott támadónak már második orvosi beavatkozáson is át kellett esnie a szívritmuszavara miatt. Testvére, Ryan a Twitteren kérte a drukkereket, hogy imádkozzanak a beavatkozás sikeréért. Később ezt a tweetet törölte az aggódó testvér.

Az amerikai futballista augusztus vége óta nem jatszik a Seattle Soundersben a szívritmuszavara miatt. Szeptemberben már átesett egy beavatkozáson, amelyet nem részleteztek a nyilvánosság előtt.

Dempsey és Gera 2008 és 2011 között játszott együtt az angol Fulham együttesében. Talán nem vitás, hogy kettejük és csapatuk legnagyobb sikere az volt, amikor a 2009/10-es szezonban bejutottak az Európa-liga fináléjába, ahol az Atlético Madrid ellen mérkőzhettek meg a kupáért.

A Hamburgban lejátszott mérkőzés 1-1-es eredménnyel ért véget a rendes játékidőben, amit végül a kétszer tizenöt perces hosszabbítás utolsó perceiben az uruguayi Diégo Forlán döntött el – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik