Nemzetközi foci

Arsenal: Giroud és Ramsey továbbra sem bevethető

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger elárulta a bajnoki előtti sajtótájékoztatóján, hogy négy játékosára továbbra sem számíthat, de két visszatérője lesz hétvégén az Ágyúsoknak.

Olivier Giroud és Aaron Ramsey sem tér még vissza az Arsenalba. Ramsey a Liverpool ellen 4-3-ra elveszített bajnokin sérült meg, míg Giroud az elmúlt hetekben folyamatosan sérüléssel küszködött. A válogatott szünet előtt mindkettejük felépülésére esély mutatkozott, ám a legutóbbi sajtótájékoztatón Arséne Wenger elárulta, hogy nem épültek föl játékosai a Swansea elleni mérkőzésre.

– Giroud és Ramsey sem bevethető. Csalódott vagyok, mert Ramsey nagyon keményen dolgozott, azonban volt néhány visszaesése, ami óvatossá tett bennünket a visszatérésével kapcsolatban. Az utolsó szakaszban van, az erőnlétén dolgozik, de még a jövő hét is túl korai lesz számára. Úgy döntöttünk, hogy a szezon előtti felkészüléshez hasonló alapozásban részesül, akkor is, ha ez azt is jelenti, hogy több mérkőzést ki kell hagynia. Giroud-val ugyanez a helyzet, újra fel kell építenünk mindkettejüket fizikailag – fejezte be az Arsenal menedzsere.

Danny Welbeck és Per Mertesacker sem áll Wenger rendelkezésére jó ideig, de az Ágyúsok menedzsere elmondta, hogy Francis Coquelin és Mesut Özil már a keretben lehet a hétvégén – írja a goal.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik