Nemzetközi foci

Argentin legendák balhéztak a békéért megrendezett meccsen – VIDEÓK, FOTÓK

Diego Maradona és Juan Sebastian Verón összeszólalkozott a jótékonysági találkozón.

A “Mérkőzés a békéért” néven rendeztek jótékonysági focimeccset Ferenc pápa támogatásával Rómában. Az Olimpiai Stadionban megrendezett mérkőzésen a múlt és a jelen több jeles képviselője is pályára lépett. A békéért rendezett meccs azonban mégsem volt olyan békés, hiszen az első félidő végén a két argentin, Diego Maradona és Juan Sebastian Verón szólalkozott össze egymással, miután egy párharcukat követően a pocakos Maradona úgy dőlt a földre, mint egy zsák. Először jót nevettek az egészen, aztán pedig egyre hevesebben vitatkoztak.

Itt azonban még nem ért véget az eset, a levonulásnál Maradonát a biztonságiaknak kellett az öltözőbe kísérniük. A mérkőzés után aztán a hírek szerint kibékült egymással a két argentin, és jót nevettek a történteken.

A mérkőzést végül 4-3-ra nyerte meg a “Fehér csapat” a “Kék csapat” ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=WAQJJBdcxXI

Fehér csapat: Bizzari – Zambrotta, Marquez, Sanchís, Abidal – Davids, Verón, Bojan, Ronaldinho – Crespo, Kanouté
Kék csapat: Mondragón – Cafú, Aldair, Burdisso, Candela – Taddei, Carbone, Mauri – Maradona, Di Natale, Totti (Han Wei Chen 46)
Gólszerzők: Kanouté (5.), Bojan (34.), Crespo (67.), Cavenaghi (78.), illetve Di Natale (1.), Totti (22.), Burdisso (68.)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik