Nemzetközi foci

Nagy Ádám: őrült csapattársak vesznek körül

A Bologna fiatal középpályásának hiányoznak a magyar ételek, de azt is elárulta: milyen hivatást választott volna a foci-karrier helyett.

A Bologna hivatalos Facebook oldala Nagy Ádámmal készített interjút, melyben a magyar középpályást kedvenceiről kérdezték. A villámgyors kérdézz-felelekből kiderült, hogy a 21 éves játékos beceneve az „Ádi”. Nagy elárulta, ha nem focista lenne, mérnökként dolgozna, kedvenc állata pedig a sas. Magyarországról leginkább az ételeket, a barátait és természetesen a családját hiányolja.

Ha Bologna-szurkoló lenne, Mattia Destro lenne a kedvenc játékosa. Kisgyerekként Thierry Henry volt az idolja, most Busquets és Iniesta játéka hozza leginkább lázba.

És hogy ki a legőrültebb csapattársa? Nagy elárulta, nagyon sok „idióta” veszi körül – ám mindezt viccesen jegyezte meg, és kérte, vágják ki a videóból. Ellenfélként Daniele Gastaldellóval és Szafír Taiderrel nem találkozna szívesen.

Bolognában Krejci a szobatársa, de azt is kiemelte, hogy nagyon szereti a várost, ahol az emberek hihetetlenül kedvesek.

Olvasói sztorik