Nemzetközi foci

Kedvenc csapatának edzője akar lenni a világhírű pornószínész

Újabb szakmában próbálná ki magát a pornófilmek királya, Keiran Lee. A 32 éves pornószínész évek óta a jelenleg angol másodosztályban szereplő Derby County csapatának szurkol, aminek már többször hangot adott a nyilatkozataiban. Ha tehette, akkor kijárt az együttes meccseire is, hogy élőben megtekinthesse a kedvenceit.

Keiran nem felejtette el, hogy kinek szurkol valójában, olyannyira nem, hogy eljátszott a gondolattal, milyen lenne, ha ő lenne a “Kosok” edzője.

– Úgy gondolom, hogy jelenleg Chris Powell a megfelelő ember az edzői posztra – vélekedett a szakemberről, aki május végén vette át a Derby irányítását ideiglenesen.

A csapat azonban rendkívül gyengén kezdte az idei szezont, hiszen csak a 20. helyen állnak 10 ponttal, ami a pornósnak sem tetszik.

– Egy napon kipróbálnám magam a gárda élén, mint tréner, de erről még egyelőre korai beszélni – játszott el az edzői gondolattal Keiran.

A színművész karrierje során több mint 1000 pornófilmben szerepelt, és akadt olyan is, amit ő maga rendezett – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik