Nemzetközi foci

„Marchisio egy gép”

A család és a Juventus segítették a felépülése során az olasz válogatott középpályást.

Májusban, nem sokkal az Európa-bajnokság előtt szenvedett súlyos térdszalag-sérülést Claudio Marchisio, a Juventus és az olasz válogatott meghatározó középpályása. Az azóta is rehabilitáción lévő játékosról Antonio Marchisio, az édesapja a Tuttosportnak nyilatkozott.

– Ez a legkeményebb időszak, amin a fiam valaha keresztülment, de szerencsére már majdnem vége. Két dolog segített Claudiónak, hogy ne essen depresszióba: a felesége, Roberta és másik nagy szerelme, a Juventus. Minden alkalommal, amikor meglátogattam, éppen a fizioterapeuta által előírt gyakorlatokat végezte. Mindig. Ő egy gép – kezdte Antonio.

– A csapattársai is remekül bántak vele. Ezek a dolgok segítenek megérteni, milyen nagyszerű társaság ez. Amikor a Juventus kikap, számára a düh kétszeres: futballistaként és szurkolóként is megéli. Megtanultam, hogy vereségeket követően két napig ne hívjam fel – fogalmazott az édesapa.

– Claudio már a csapattal edz, de egyelőre türelmesnek kell lennünk. Visszatérni egy dolog, de jó formába lendülni egy másik – zárta szavait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik