Nemzetközi foci

Na ne! Messi különleges szerződést szeretne

Vajon mit szól ehhez a Barcelona?

Lionel Messit 2018-ig köti jelenlegi kontraktusa a Barcelonához, de a felek természetesen megkezdték a tárgyalásokat a hosszabbításról. A Diario Gol értesülései szerint ugyanakkor a megegyezés lehet, hogy nem megy majd olyan simán, mint ahogy azt a szurkolók remélik: az argentin zseni ugyanis egy különleges kéréssel állt elő.

A 29 éves támadó egész eddigi profi pályafutása alatt a Barcelona színeiben játszott, de soha nem csinált titkot abból, hogy karrierjét argentin nevelőegyesületénél, a Newell’s Old Boys csapatánál akarja befejezni – és bár még a harmincadik életévét sem töltötte be, úgy tűnik, Messi már a hazatérését tervezi. Erre utal legalábbis, hogy a világsztár a hírek szerint beletenne egy záradékot az új szerződésébe, miszerint ha úgy látja jónak, hazatérhet a katalánoktól nevelőegyesületéhez.

A lap nem közöl részleteket arról, hogy Messi egy jelképes kivásárlási árat – hiszen a Newell’s aligha tudná kifizetni a zseni piaci értékét – vagy ellenérték nélküli távozást képzel el, sem pedig arról, hogy mit szól az ötlethez a Barcelona, mindenesetre érdekes lesz megnézni, mi sül ki a dologból.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik