Nemzetközi foci

PSG: Thiago Silva visszatérhet a Milanhoz

Ha a PSG brazil klasszisvédője és csapatkapitánya, Thiago Silva nem hosszabbítja meg szerződését a párizsiakkal, akkor visszatérhet korábbi klubjához, az AC Milanhoz.

A 32 éves középhátvéd 2012 nyarán igazolt a PSG-hez, de a jelenlegi szerződése csak az idény végéig szól. A 32 éves játékos egyelőre nem tárgyal a hosszabbításról, így felvetődött a kérdés, vajon visszatér-e szeretett klubjához, az AC Milanhoz – írja a goal.com

– Ha a PSG nem jut be a következő évben a Bajnokok Ligájába, akkor nyilvánvalóan nem fogunk hosszabbítani – mondta a játékos ügynöke, majd hozzátette, hogy ügyfele nagyon kapós a piacon.

– Sok klub érdeklődik iránta. Milan? Nem titok, hogy a csapat a játékos szívében van és az ott töltött ideje alatt nagyon boldognak érezte magát.

Egy ilyen nyilatkozat után sok rossoneri drukker felkaphatja a fejét, de addig nem történhet semmilyen konkrétum, amíg nem zárulnak le a tárgyalások a Paris Saint-Germainnel.

– Szeretném tisztázni, hogy nem vettük fel a kapcsolatot a Milannal. Thiagonak élő szerződése van a PSG-vel, de ha nem sikerül megújítani, akkor bármi lehetséges. Még az is, hogy visszatér a Milanhoz.

Olvasói sztorik