Nemzetközi foci

Nincs visszaút a Juventus nagyszájú tehetségének

A torinóiak sportigazgatója kijelentette, ha a Bayern nem él opciós jogával, ők akkor sem számolnak a „hálátlan” Comannal.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a Bayern Münchennél már korántsem biztosak abban, hogy az idény végén végleg megvásárolják a Juventustól az előző szezonban parádézó, Carlo Ancelotti alatt idén viszont csak szenvedő Kingsley Coman játékjogát. Mint ismert, a francia tehetség 2015-ben hétmillió euróért került két évre kölcsönbe a bajorokhoz, jövő nyáron pedig a Bayern 21 millióért véglegesítheti is a 21 éves támadót.

A német klubnál azonban már nincsenek meggyőződve arról, hogy Coman hasznára tudna lenni a csapatnak a jövőben, így pár napja arról szóltak a hírek, hogy a francia hamarosan visszatérhet a Juventushoz. A torinóiak sportigazgatója, Giuseppe Marrotta azonban gyorsan reagált, és leszögezte: az olasz rekordbajnok sem számít a játékosra. Lapértesülések szerint a Juventus vezetőségénél Coman pár korábbi, a “zebrákat” kritizáló nyilatkozata verte ki a biztosítékot, így a szupertehetség két szék közül a padlóra eshet. Bár kérője alighanem akad majd azért így is…

Olvasói sztorik