Nemzetközi foci

Bankot robbantana a Chelsea

Angol sajtóhírek szerint a londoni csapat kész kifizetni Antoine Griezmann 88 millió fontos kivásárlási árát az Atlético Madridnak.

Kapcsolódó cikkek

A Chelsea gyengén kezdte az angol bajnokságot, Roman Abramovics tulajdonos ezért kész nagyobb összeget invesztálni csapatába. Korábban a hírek arról szóltak, hogy a csapat menedzsere, Antonio Conte a Juventus hátvédjét, Leonardo Bonuccit szemelte ki, ám az olasz tréner a támadó szekciójával sem elégedett. A nyáron szerződtetett Michy Batshuayi egyelőre nem tudott megfelelően beilleszkedni, a kékeknek pedig egy igazán gólerős játékosra lenne szükségük.

A 25 esztendős Antoine Griezmann három éve erősíti a spanyol Atlético Madridot, és 113 tétmérkőzésen 63 gólnál jár, ami igencsak kiemelkedő szám, hiszen esetében nem középcsatárról van szó. A Daily Telegraph beszámolója szerint a Chelsea kész klub rekordot jelentő 88 millió fontot fizetni a francia válogatott támadóért, akit az Aranylabda esélyesei között tartanak számon.

A Borussia Dortmund támadója, Pierre-Emerick Aubameyang is szerepel a londoniak kívánságlistáján, ám ő érte vélhetően még jobban ki kellene, hogy nyíljon Abramovics pénztárcája.

Olvasói sztorik