Nemzetközi foci

A Nagy Ádámmal felálló Bologna és a Napoli is pont nélkül maradt – VIDEÓ

Csak egy félidő jutott az ex-fradistának, a Palermo magyarjainak még annyi sem.

Ismét a kezdőben kapott helyet Nagy Ádám a Bolognában, amely hazai pályán fogadta a Genoát az olasz bajnokság hetedik fordulójában. A magyar középpályás az első félidőben jól játszott, sokat futott, és egy gólpasszt is majdnem sikerült kiosztania. A második félidőre aztán nagy meglepetésre már nem futott ki, Oikonomou állt a helyére.

Az első játékrészben Gastaldello – erősen vitatható – piros lapja után emberhátrányba kerülő Bologna a fordulás után többnyire csak védekezett, a vendégek több, mint 70 százalékban birtokolták a labdát. Ennek a fölénynek pedig meg is lett az eredménye, Diego Laxalt passzát váltotta gólra az Atlético Madrid vezetőedzőjének, Diego Simeonénak a fia, Giovanni Simeone a 77. percben. A hátralévő időben gólt már nem, de egy-egy piros lapot még feljegyezhettünk mindkét oldalon, így a Genoa elvitte a három pontot idegenből.

Sallai Rolandot és Balogh Norbertet is csak a kispadra nevezték a Palermónál, a szicíliaiak a Sampdoria otthonában játszottak. A vendégek 60. percben Nestorovski révén megszerezték a vezetést, ás hajszálon múlott a győzelem megszerzése is, ám jött a 95. perc, és egyenlítettek a hazaiak. Ezen a meccsen egyik honfitársunknak sem jutott játékidő.

Óriási meglepetésre egy pontot sem tudott elhozni az Atalanta stadionjából a Napoli, így elszenvedte első vereségét az idei szezonban. Petagna góljára nem érkezett válasz, pedig Callejón és Milik előtt is adódott lehetőség az egyenlítésre.

Olvasói sztorik