Nemzetközi foci

Ibra őrült összeget utasított vissza a nyáron

Mino Raiola több ügyfeléről, így a svéd világklasszisról, Balotelliről és Donnarummáról is beszélt.

Az idén nyáron három ügyfelét, Henrik Mhitarjant, Paul Pogbát és Zlatan Ibrahimovicot is a Manchester Unitedbe navigáló sztárügynök, Mino Raiola elmondta, milyen mesés ajánlatról mondott le a svéd klasszis annak érdekében, hogy egy topklubhoz szerződjön:

– Ibrahimovic a legnagyobb. Száz millió eurót ajánlottak neki Kínából, egy olyan csapat, akit most nem szeretnék megnevezni, de ő visszautasította őket! Zlatan nem a zsebét akarja tömni, neki nem pénz kell, hanem nyerni akar – mondta a játékosügynök a nyáron ingyen a “vörös ördögökhöz” igazoló csatárról, akinek azért Angliában sem kell fogához ütnie a garast: heti 200 ezer fontos fizetése a Premier League-ben is kiemelkedőnek számít.

Raiola más ügyfeleiről is ejtett pár szót:

– Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Zlatan mellett is olyan bajnokaim voltak és vannak, mint Pavel Nedved, Maxwell, Blaise Matuidi vagy Gianluigi Donnarumma. Donnarumma jobb lesz, mint Buffon, ezt higgyék el nekem, az új sztár mindig felülmúlja a múlt legendáját. És persze ott van még Balotelli: ő egy igazi fenomén, de ugyanakkor ő Balotelli. Nehéz gyerekkora volt, sokat szenvedett, ez a mai napig ott van a fejében. Ha olyan mentalitása lenne, mint Zlatannak, már öt Aranylabdát is bezsebelt volna – zárta az Il Giornale-nek adott interjúját Raiola.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik