Nemzetközi foci

Balotelli összetörte ügynöke autóját

Raiola kölcsönadta a csatárnak Bentley-jét, nem szabadott volna...

A hírhedt játékosügynök, Mino Raiola egy érdekes sztorit osztott meg ügyfeléről, a nyáron Nice csapatához igazoló Mario Balotelliről.

– Mario egy őrült, de egyszerűen mindent elnézek neki, mert valójában egy jó srác. Egyik nap megkérdezte tőlem, hogy kölcsönadnám-e neki a Bentley-t. Azt válaszoltam neki, hogy ha lősz két gólt a Marseille ellen, akkor utána beszélhetünk – nyilatkozta Raiola a Football Italiának.

Felelőtlen ígéret volt, ugyanis a nizzaiaknál debütáló Balotelli duplájának köszönhetően az együttes hátrányból tudott fordítani a Marseille ellen.

– Természetesen ki is ment a fejemből a sztori. Egyik este a feleségem adja át a telefont, hogy Mario az. A fülemhez teszem, erre egy robbanásszerű ordítás fogad a telefon végén: “Mino! A kulcsokat!”. Én csak érthetetlenül kérdeztem, hogy minek a kulcsait szeretné. Mario meg felcsattant: “Hát a Bentleynek! Két gólt lőttem nem?”. Hát odaadtam neki. Első útja egy jacht clubhoz vezetett, ahol nekitolatott egy oszlopnak. Felhívott és mély hangon csak annyit szólt bele: “Mino….ne haragudj rám”. Természetesen elengedtem neki az egészet, egyszerűen nem tudok dühös lenni rá – mondta Raiola.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik