Nemzetközi foci

Mourinho őrjöngött az EL-meccsen, kiderült, miért – FOTÓK

Pogba nem tudta, mi a feladata.

Szűkös, 1-0-s sikert aratott a Manchester United az ukrán Zorja Luhanszk ellen az Európa Liga-csoportkör második fordulójában. Ibrahimovic gólja döntött, de pályán volt például Paul Pogba is – ő azonban az első félidőben nem igazán találta a helyét.

Mint utólag kiderült, ezért nem a játékos a felelős, hanem a portugál tréner által a szünetben leteremtett segédedző, Giovanni Cerra, aki rossz utasításokkal látta el Pogbát. Mikor ez kiderült, Mourinho szinte felrobbant a kispadon, mutogatott kollégájára, és elég indulatosan kérte számon őt és asszisztensét, Rui Fariát.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón meg is kérdezték a portugál szakvezetőről, mi volt ez a kirohanás a kispadon. Elmondta, az ellenfél változtatott a kezdés előtt, erre Pogba nem volt kellően felkészítve, a pontrúgásoknál sem igazán tudta, mi a dolga (Cerra videós elemzésekkel látja el a csapatot, és a játékosokkal is egyénileg foglalkozik). Ezt kérte számon kollégáján a portugál, majd együtt kisegítették a játékost a megfelelő taktikai utasításokkal.

Olvasói sztorik