Nemzetközi foci

Kleinheisler elárulta, milyen eredményt vár a Werder ellen

A magyar középpályással szinte csak a fociról lehet beszélgetni.

Klubot váltott a nyári átigazolási időszakban Kleinheisler László, a magyar középpályást egy szezonra adta kölcsön a Werder Bremen a szintén német elsőosztályú Darmstadnak. A két csapat a Bundesliga hétvégi, 6. fordulójában egymással meccsel.

– Természetesen különleges lesz számomra a szombati mérkőzés, jól ismerem a soron következő ellenfelet. Nagyon várom már a találkozót, természetesen nyerni szeretnénk, a magam részéről annyit mondhatok: mindent megteszek a csapat sikeréért. Remek eredmény lenne számunkra, ha két góllal nyerni tudnánk hazai pályán – árulta el a fiatal magyar a Bild hasábjain. Az interjúból az is kiderült, hogy Kleinheisler az első perctől kezdve remekül érzi magát új klubjánál, hiszen megfogalmazása szerint olyan, mintha egy nagy család életébe csöppent volna.

A játékos ügyeit képviselő Nagy Mihály menedzser azt is elárulta: „Lászlóval maximum hatvan másodpercet lehet beszélgetni olyan témáról, aminek nincs köze a labdarúgáshoz. Az egy perc lejárta után azonban máris a focinál tartunk.”

Olvasói sztorik