Nemzetközi foci

Megszólalt a kirúgott angol kapitány

Nem kapzsi, nem akart több pénzt keresni, csak egy baráti szívességet tett...

A korrupciós botránymiatti távozása után nem egészen egy nappal Sam Allardyce, az angol válogatott megbukott szövetségi kapitány a Sky Sports érdeklődésére nyilatkozott a történtekről.

Kijelentette: soha nem vonul vissza a labdarúgástól, és úgy véli, egyszer vissza fog térni a kispadra, vagyis nem ez volt az utolsó feladata a sportágban.

Azt mondta: nagyon fáj neki, ami történt, rendkívül csalódott, és nagyon is tisztában van azzal, mit tett. Úgy érzi, nagy hibát követett el, tévesen ítélte meg a helyzetet.

Elárulta, hogy szerda reggel elutazott, nyaralni ment a családjával, hogy legalább egy-két hétig nyugodt környezetben legyen.

Mint kifejtette: azért vett részt egy megbeszélésen üzletemberek társaságában – akiről később kiderült, hogy újságírók – mert egy barátjának, Scott McGarvey ügynöknek próbált segíteni.

Mindenki arra kíváncsi, vajon miért csinálta? Ennyire kapzsi lenne? Miért ment el a találkozóra, miért igyekezett segíteni tisztességtelenül, hiszen ő a legjobban fizetett szövetségi kapitány a világon! Az ő magyarázata az, hogy Scott McGarveyt húsz-harminc éve ismeri, elsősorban miatta vett részt a találkozón.

Az üzletemberek (újságírók) állítólag 260 ezer fontos fizetéssel és céges autóval járó munkát ígértek az ügynöknek, aki a kapitány segítségét kérte, hogy az övé legyen az állás. Ezért volt ott, és nem azért, mert kapzsi, vagy több pénzt akart keresni. Állítása szerint csupán egy baráti szívességet tett…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik