Nemzetközi foci

Ancelotti nem ismétli meg Guardiola hibáit

A Bayern Münchennél nagyon bíznak az olasz vezetőedzőben.

A német sajtó biztos benne, hogy a Bayern München szerda este megbosszulja, hogy az Atlético Madrid tavaly legyőzte a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A bajor média egyre kevésbé rejti véka alá a Josep Guardiolával szembeni ellenérzéseit, amióta a spanyol a Manchester City élére távozott. A németek örülnek, hogy Carlo Ancelotti váltotta, és bíznak benne, hogy a tapasztalt olasz képes lesz előremozdítani a csapatot. Az elmúlt három idényben az elődöntő jelentette a végállomást a müncheniek számára a Bajnokok Ligájában, ráadásul mindannyiszor spanyol ellenfél búcsúztatta a csapatot.

A Bild cikke szerint Ancelotti nem fogja elkövetni Guardiola hibáit. Aspanyol edző tavaly például kihagyta Thomas Müllert, Franck Ribéryt és Jérome Boatenget az Atlético ellen. A napilap szerint ma este mindhárman ott lesznek a pályán.

„Máshogy kell játszanunk, mint legutóbb, amikor Madridban jártunk. Tudjuk, milyen nehéz az Atlético ellen futballozni, de ezúttal gólt fogunk szerezni” – közölte Robert Lewandowski.

„Az elmúlt három szezonban nem voltak jók az eredményeink a spanyol csapatok ellen. Most Carlo Ancelotti irányításával lehetőségünk van megmutatni, hogy képesek vagyunk egy, vagy akár három pontot is szerezni” – tette hozzá Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató.

Olvasói sztorik