Nemzetközi foci

Ez kínos! Csupán ketten mentek el a Real világsztárjának a szülinapjára

Nem mindig volt felhőtlen a csapategység a Rea Madridnál Mourinho idejében.

Egy igen kínos sztorit osztott meg Robert Beasley, a hamarosan megjelenő “Up, Close and Personal” című könyv szerzője. A José Mourinhóról szóló kiadványból sok minden kiderül a Real Madridnál eltöltött időszakról. Az egyik ilyen érdekesség 2012 decemberéből való, amikor a királyi gárda ghánai focistája, Michael Essien a szülinapi buliját tartotta, amire minden csapattársát meghívta – írja a spanyol Marca.

Szegény középpályás azonban hoppon maradt, mivel csak két játékos érkezett meg a bulira Luka Modric és Ricardo Carvalho személyében. Essien természetesen nem volt túl boldog, de Mourinho sem repeshetett az örömtől a csapategységet tekintve.

– A portugál trénernek kellett Essient megvigasztalnia – írja Beasley a könyben. – Azt mondta neki, hogy ez nem a személye ellen szól, ez nem jelenti azt, hogy a csapattársai ne szeretnék őt, csupán éppen saját magukkal foglalkoztak, és jobb dolguk akadt éppen akkor.

Essiennek aztán 2013 nyarán lejárt a kölcsönszerződése a Real Madridnál, és sem a klub, sem pedig a játékos nem forszírozta a folytatást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik