Nemzetközi foci

Morata: csak semmi dráma!

A Real Madrid nem nyert a Las Palmas ellen, de a csatár szerint ez nem jelent tragédiát.

A listavezető Real Madrid 2-2-es döntetlent ért el a Las Palmas vendégeként a spanyol bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján. A meccs után a fővárosiak csatára, Álvaro Morata beismerte csalódottságát, de mindenkit nyugalomra intett, hiszen – mint hangsúlyozta – továbbra is veretlenek.

„A Real Madrid még egy meccset sem veszített, úgyhogy nincs szükség drámára. Győznünk kellett volna, de nem tudtuk. Továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy minden találkozónkat megnyerjük” – nyilatkozta.

A 23 éves játékos kulcsszerepet játszott Karim Benzema góljában. Újdonságnak számít, hogy mindketten egyszerre voltak a pályán, ugyanis eddig úgy tűnt, hogy egyaránt a középcsatár pozícióért versengenek.

„Szeretném, ha szinte mindenhol bevethető lehetnék. Játszani akarok, és a legjobbat nyújtani. Nehéz megmagyarázni a Las Palmas egyenlítőgólját. Elemeznünk kell, hogy mi történt” – közölte Morata, aki remek egyéni teljesítménye után bízhat benne, hogy kezdő lesz a Borussia Dortmund elleni, keddi Bajnokok Ligája-csoportmeccsen.

Olvasói sztorik