Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo továbbra is utálja, ha lecserélik

Zinedine Zidane a keddi BL-meccs miatt adott némi pluszpihenőt a portugálnak.

Cristiano Ronaldo képtelen megszokni, hogy lecserélik, márpedig a Real Madrid szombat esti, Las Palmas elleni meccsén (2-2) ismét ez történt. Zinedine Zidane vezetőedző 18 perccel a vége előtt döntött úgy, hogy elérkezett a változtatás ideje, úgyhogy a világ legjobbjának háromszor megválasztott portugál csak a kispadról figyelhette, ahogyan a hazaiak egyenlítenek.

„Előfordul, hogy lecserélem őt, ma este is ez történt, és ezen nem is fogok változtatni, megteszem a jövőben is” – közölte a meccs után a francia szakvezető.

Zidane már a Borussia Dortmund elleni, keddi Bajnokok Ligája-találkozóra gondolt, amikor pihenőt adott Ronaldónak, ő viszont bosszankodott, mert több lehetőséget is kihagyott és nem szerzett gólt.

Kedden újabb meccsünk lesz, és húsz perccel a vége előtt úgy gondoltam, itt az idő, hogy emiatt lehozzam. Tudom, hogy mindig játszani akar, és mindig a pályán szeretne maradni, de gondolom kell a játékosokra, és a keddi meccs előtti pihenés miatt most ez volt a legjobb döntés” – mondta Zidane.

Ronaldo az Osasuna ellen tért vissza a térdsérülését követően, az elmúlt héten pedig betegség miatt nem játszott az Espanyol ellen, úgyhogy ebben az idényben eddig még csak két találkozón futballozott 90 percet.

Olvasói sztorik