Nemzetközi foci

Spalletti ott lesz Totti 40. születésnapi buliján

Enyhülhet a viszony a tréner és a legenda között.

Szeptember 27-én, kedden lesz 40 éves Francesco Totti, az AS Roma legendája és csapatkapitánya. Az egykori olasz válogatott játékosról köztudott, hogy a „farkasok” jelenlegi trénerével, Luciano Spallettivel több mint hűvös a viszonya, ezért joggal merült fel a kérdés: születésnapi bulijára vajon meghívta-e főnökét.

A válasz pedig igen.

– Igen, meghívott és azt hiszem, el is megyek. Fontos ünnep. Csak a legjobbakat kívánom neki és távozom, hogy ne rontsam el a partit. Biztos vagyok benne, hogy ha a csapat látja a főnököt, nem lesz boldog! – mondta tapintatosan Spalletti.

– Olyan ajándékot fogok vinni, ami kifejezi az iránta való érzéseim. Nem mondhatom el, mi lesz az, mert nem akarom tönkretenni a meglepetést – nyilatkozta a tréner egy sajtótájékoztatón, majd hozzátette: Totti tökéletes állapotban van.

– Mindig jól kijöttünk és semmi nem változott. Ő is egy a Roma labdarúgói közül. Játszhat az elejétől, lecserélhető vagy becserélhető. Remek futballista, aki tökéletes állapotban van. Edz, sokat hozzátesz a csapathoz. Együtt tudunk dolgozni – zárta szavait Spalletti.

Olvasói sztorik