Nemzetközi foci

Mesterhármast szerzett, de ügynöke szerint sz*r volt a PL-sztár

Mino Raiola még ennél is többet vár Lukakutól.

A nyáron sokáig úgy tűnt, hogy a belga válogatott sztárcsatára, Romelu Lukaku elhagyja az Evertont és a Chelsea együtteséhez szerződik, de végül nem így történt – a center maradt Ronald Koeman csapatában, ami egyelőre jó döntésnek bizonyult. Az Everton jelenleg veretlenül a tabella második helyén áll, a támadó pedig a Sunderland ellen a bajnokság negyedik fordulójában a Premier League-szezon első mesterhármasát szerezte, majd góllal és gólpasszal járult hozzá a Middlesborough legyőzéséhez – de teljesítményével így sem volt mindenki elégedett:

– Beszéltem Romeluval a mesterhármasa után…megmondtam neki, hogy sz*r volt, rúghatott volna hat gólt is, de több helyzetet is elpuskázott – nyilatkozta Mino Raiola, Lukaku ügynöke, aki játékosa jövőjéről is beszélt.

– Tárgyalásban állunk az Evertonnal, megvan az esély a hosszabbításra, Romelu boldog a csapatnál, amely nagyon nagyra tartja őt. Meglátjuk, mi sül ki a szezonból. Olaszország? Hallottunk a Juventus érdeklődéséről, de egyetlen olasz csapat sem engedheti meg magának Lukakut. Anglián kívül mindössze négy csapat jöhet szóba vele kapcsolatban: a PSG, a Bayern, a Real és a Barcelona – zárta szavait a többek közt Pogbát, Ibrahimovicot és Balotellit is képviselő játékosügynök.

Olvasói sztorik