Nemzetközi foci

Bayern-Hertha: Dárdai tudja, hol van a helyük

A berliniek magyar edzője meglepődne, ha 0-0-ra végződne a Bundesliga szerdai rangadója.

Az új szezonban remekel a bajnokságban Dárdai Pál Hertha BSC-je, a berliniek neve mellett kilenc pont szerepel három bajnokit követően. Ennek köszönhetően a rekordbajnokkal karöltve vezetik a Bundesligát, a két élmenő pedig szerda este 20 órától az Allianz Arénában meccsel egymással. A hétközi forduló előtt a magyar szakember az esélyekről nyilatkozott.

– Nem számítok könnyű kilencven percre. A Bayern München ellen nem elég, ha a csapat csak jól játszik. Ha lehetőséged nyílik a gólszerzésre, rendkívül hatékonyan kell élni a helyzetekkel, és a kínálkozó lehetőséget gólra váltani. Nem tartom valószínűnek, hogy a találkozó 0-0-s eredménnyel ér véget. Olyan napot kell kifogni a játékosaimnak, amikor mindenki a határain tud teljesíteni, azaz a legjobbját nyújtja. Az is jó lenne, ha a Bayern München labdarúgói rossz napot fognának ki – nyilatkozta Dárdai Pál.

– A Bayern München mögött vagyunk a tabellán – igen, ez természetes. De kérem, ezzel inkább ne is foglalkozzunk, nem hiszem, hogy bármi realitása lenne összehasonlítani a két csapatot – mondta a magyar szakvezető, aki önbizalomtól fűtve nyilatkozott a Kickerbeszámolója szerint, de Dárdai azt is kiemelte, minimális az esély arra, hogy szerda este után is megőrizzék százszázalékos mutatójukat.

Olvasói sztorik