Nemzetközi foci

„Balotelli visszatér a Premier League-be”

Az ügynöke biztos benne.

A Liverpooltól az utolsó pillanatban elköszönő Mario Balotelli a francia OGC Nice-ben találhat újra magára, ám ügynöke, Mino Raiola úgy véli, ügyfele hamarosan újra a Premier League valamelyik csapatában csillogtathatja tudását.

– Olaszország élhetetlen számára a kitüntetett figyelem miatt, amit kap – mondta Raiola a Daily Mailnek. – Ha bizonyít, stabil kezdő lehet a Nice-ben, a góljaival pedig ismét felhívhatja egy Premier League-klubmenedzser figyelmét, és a következő nyáron szabadon igazolható játékosként visszatérhet az angol bajnokságba. A francia bajnokságnak szüksége van rá, csak úgy, mint ahogy Ibrahimovicra is szüksége volt. Jót tesz a ligának a jelenléte, de biztos, hogy vissza fog térni a Premier League-be. Egy menedzsernek mi éri meg jobban: rizikózni százmillió fonttal, vagy leigazolni Balotellit? Senki sem mondhatja, hogy ő nem egy világklasszis tehetség.

Balotelli csapata, a Nice vasárnap este folytatta veretlen szériáját: a bajnokság ötödik fordulójában a Montpellier ellen ért el döntetlent. Az olasz csatár nem volt keretben – állítólag pihentetik, azért nem utazott el.

Olvasói sztorik