Nemzetközi foci

Elmúlt hét meccséből hatot megnyert a Real az Espanyol otthonában

Casilla és Diego López még az ellentétes oldalon álltak, amikor 2013-ban a kisebbik barcelonai csapat bajnokot csinált a nagyobbikból.

2013 májusában meglepetésre 1-1-et játszott az Espanyol otthonában a Real Madrid, ezzel pedig matematikailag is bajnokot csinált az FC Barcelonából. A kisebbik barcelonai gárda azóta kevesebb sikerélménnyel gazdagodott, hiszen az elmúlt hét meccsen kivétel nélkül a “blancók” győzedelmeskedtek, mint ahogy az azt megelőző négy, hasonló pályaválasztás mellett lejátszott találkozón is.

Ami a vasárnap 20:45-kor ismét megrendezésre kerülő párosítás másik pikantériáját adja, az az, hogy a Real Madrid kapujában vélhetőleg Kiko Casilla áll majd. A 29 éves hálóőr három éve még az Espanyol csapatát szolgálta az ominózus döntetlen során.

Kollégája Diego López, aki viszont épp ellentétes utat járt be: a mára 34 éves portás akkor még a Realnál szerepelt, ma már az Espanyol játékosa és minden valószínűség szerint pályára is lép majd vasárnap.

2013-ban Christian Stuani góljára csak Gonzalo Higuaín tudott válaszolni, Cristiano Ronaldo pedig az 57. percben, csereként állt be.

Olvasói sztorik