Nemzetközi foci

Brutális faultot követett el az egykori Real-középpályás – FOTÓ

José Rodríguezt azonnal kiállították, de a nyílt szárkapocscsont-törést szenvedő Dominik Kohron ez már nem segít...

3-1-es vendégsikerrel ért véget az Augsburg-Mainz találkozó a Bundesliga 3. fordulójában. A viszonylag sima mérkőzésen a 85. percben jutott szóhoz José Rodríguez, aki korábban a Real Madrid keretéhez tartozott, a felnőttek között pedig egyetlen bajnokin játszott.

A spanyol U21-es válogatott játékos már a hosszabbítás perceiben, 3-1-nél szállt bele teljesen feleslegesen és kegyetlenül a labdát már rég elrúgó Dominik Kohrba, az augsburgi középpályás pedig óriási kínok között fetrengett az esetet követően. A SkySports korai értesülései szerint nyílt szárkapocscsont-törést szenvedett, erei is látszottak.

A közvetítés során később kétszer is megmutatták Rodríguez csapattársát, az olasz Giulio Donatit, aki könnyeivel küszködött Kohrt látva. A 21 éves mészárost természetesen kiállították.

A lefújást követően a Mainz trénere, Martin Schmidt gyorsan elnézést kért az Augsburgtól és a sérült játékostól is, de ez már aligha vigasztalja a valószínűleg hosszú kihagyásra kényszerülő Kohrt.

Daniel Brosinski, egy másik mainzi játékos még ennél is keményebben fogalmazott: szerinte Rodríguez egyenesen buta és óriási hülyeséget csinált.

Olvasói sztorik