Nemzetközi foci

Pogba volt a mezőny legrosszabb játékosa

Alaposan lehordta a Manchester United csapatát az egyik brit lap; a francia középpályás is megkapta a magáét...

A Feyenoord házigazdaként – Tonny Vilhena 79. percben szerzett góljával – 1-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet csütörtök este az Európa Liga csoportkörének első fordulójában.

A The Independent című brit lap emlékeztet rá, hogy a MU tavalyi csúfos Bajnokok Ligája-szereplése úgy kezdődött, hogy kikapott a PSV Eindhoven vendégeként, vagyis ugyancsak Hollandiában.

Hozzáteszik: annak ellenére, hogy José Mourinho nyolc helyen változtatott csapatán a City ellen 2-1-re elveszített városi rangadóhoz képest, most is több minőségi labdarúgót tudott pályára küldeni, ennek ellenére a játékuk nehézkesnek tűnt.

Zlatan Ibrahimovic, Memphis Depay és Ashley Young csereként állt be, de ezzel sem tudta megakadályozni, hogy a Manchester United sorozatban hatodik idegenbeli európai kupameccsén maradjon nyeretlen.

A lap osztályozta az angol csapat játékosait: a maximális tízből hárman ötöst kaptak, a többieknek hatos jutott. A mezőny legrosszabb emberének Paul Pogbát látták. „A csillagászati átigazolási díja miatt több várnak tőle, de ő még mindig küzd ezzel a védjeggyel” – írják róla.

Az osztályzatok:

David de Gea (6), Matteo Darmian (6), Chris Smalling (6), Eric Bailly (6), Marcos Rojo (6), Morgan Schneiderlin (6), Ander Herrera (6), Paul Pogba (5), Anthony Martial (5), Juan Mata (6), Marcus Rashford (5)

Olvasói sztorik