Nemzetközi foci

Ibrahimovic szerint az emberek féltékenyek Pogbára

A Manchester United klasszisa, Zlatan Ibrahimovic megvédte csapattársát, Paul Pogbát, aki a mémek áldozatává vált Angliába szerződése óta. Egyelőre nem váltotta meg a világot és nem írta be magát a történelemkönyvekbe minden idők legdrágább futballistája. A három mérkőzésen még asszisztot sem jegyző francia kritikusainak nem is kellett sok, rögtön elárasztották a világhálót a viccesebbnél viccesebb mémjeikkel. Ahogyan az azonban lenni szokott, érkezett Zlatan Ibrahimovic! – írja a hatharom.com.

– Legyünk reálisak, óriási nyomás nehezedik rá, az átigazolási összege miatt mindenki őt figyeli. Korábban nem ismertem őt, de most őszintén elmondhatom, egy olyan ember, aki hihetetlen intenzitással és odaadással dolgozik. Ne felejtsük el, hogy még fiatal és bőven van ideje fejlődni. Csak álljon mindenki mögé, ne pedig féltékenységében kritizálja őt, mert úgyis megbánja majd. Tehetséges, szorgalmas játékos, odafigyel minden mondatomra – védte meg kollégáját Ibra.

Hétvégén a Manchester United a Watfordhoz látogat bajnokin, ám előtte Rotterdamban van jelenése Ibráéknak, ahol a Feyenoord ellen az Európa Liga-szereplésüket is megkezdik.

Olvasói sztorik