Nemzetközi foci

Aljas húzás a Celtic-szurkolóktól! Felakasztott guminőkkel figuráztak ki egy családi tragédiát

Nem akar csillapodni a hétvégi, Celtic – Rangers skót bajnoki rangadón kialakult balhé, sőt az újabb információk csak elmélyíthetik a szurkolókban az amúgy sem rejtegetett gyűlöletet egymás iránt.

A hétvégén a Celtic 5-1-re legyőzte a Rangers a skót örökrangadón, de a mérkőzés nem csak a pályán tartogatott emlékezetes eseteket, hanem a stadion különböző szegleteiben is. Ilyenek voltak például a Rangers-sállal a nyakukban, kötéllel felakasztott guminők. Most azonban kiderült, hogy milyen esemény állhat az ötlet hátterében és amennyiben ez igaz, kijelenthető, hogy ezúttal túl messzire mentek a „kelták” rajongói.

Kris Boyd, a Rangers korábbi játékosának testvére az elmúlt héten öngyilkosságot követett el és minden bizonnyal a kötéllel fellógatott gumibábuk a híresen nagy Rangers-fanatikus Boyd családi tragédiájára utaltak – írja a blikk.hu

Nem csoda, hogy ezek tudatában a Celtic szurkolók ízléstelen humora kicsapta a biztosítékot a kékeknél. Ahogy az sem, hogy a támadást részükről is tettek követték: a rekordbajnok csapat vezetősége feljelentést tett a rendőrségen, ahol a biztonsági kamerák felvételei alapján már nyomoznak a tettesek után. A Rangers továbbá egy közleményben fejezte ki felháborodását az esettel kapcsolatosan és arra kérte a szövetséget, hogy a két csapat decemberi bajnokijára ne utazhassanak el a zöld-fehérek rajongói.

Olvasói sztorik